Concurs

CONCURS

Concursul Horeca Expo Oltenia se va desfășura in data de 10 martie 2018, incepand cu ora 12:00 la Centrul Multifunctional Craiova. Termenul limită pentru înscriere este 06 martie 2018.

Regulamentul desfăşurării Concursului:

Se pot inscrie cofetarii, patiserii si brutarii din toata regiunea Olteniei, pentru a intra in cursa pentru:
- Tortul anului 2018
- Painea anului 2018
- Cel mai bun produs de patiserie

Tortul anului

Tematica: TRAVEL & FUN

Ingredient principal: CIOCOLATA

Fiecare expozant va putea inscrie in concurs unul sau mai multe produse, pentru fiecare produs concurentul va avea doua exemplare, unul pentru a fi degustat de către juriu, al doilea exemplar- tip macheta pentru a fi expus și prezentat publicului pe toată durata de desfășurare a expoziției Horeca Expo Oltenia.

Principalele criterii de departajare vor fi gustul, originalitatea, decorul, inspiraţia în alegerea denumirii.

Alte criterii apreciate de membrii juriului: calitatea blaturilor, gradul de însiropare, compoziţia cremelor, disponibilitatea şi provenienţa ingredientelor folosite, caracterul sănătos al materiilor prime, armonia dintre elementele decorative şi interiorul tortului şi, nu în ultimul rând, originalitatea reţetei.

Fiecare concurent va asigura toate ustensilele necesare expunerii și degustării de către juriu a produsului (mese, fețe de masă, platouri, tăvi, farfurii, lingurițe, cuțit, șervețele, apă etc.).

Fiecare concurent va prezenta alături de tort: denumirea tortului şi ingredientele folosite la realizarea acestuia.
Eticheta nu poate cuprinde denumiri, sigle, simboluri sau alte elemente grafice de identificare ale firmei sau ale autorului.

Premiile concursului:
- Trofeul Tortul Anului
- Premiul pentru cel mai bun gust
- Premiul pentru creativitate -cel mai bun decor

Câştigătorii primesc:
- Un voucher de calatorie in valoare de 300 si Trofeul concursului.
- Un voucher de calatorie in valoare de 100 lei si Plachete.
- Vor beneficia de o campanie de promovare din partea organizatorilor şi creşterea notorietăţii prin intermediul canalelor mass media.
- Banner publicitar timp de 12 luni pe site-urile: www.horecaexpooltenia.ro si www.targdeturismoltenia.ro
- Campanie de promovare pe facebook-ul targului;
- Prezenta in emisiuni Tv si radio dedicate evenimentului.
- Articol-interviu pe site-ul www.horecaexpooltenia.ro.

Trofeele vor fi inmanat de catre Chef Cezar Muntean.

După încheierea jurizării, toate produsele prezentate în concurs vor rămâne expuse pe toată perioada desfăşurării expoziţiei şi vor putea fi retrase doar după închiderea programului.

După premiere, concurenţii vor putea expune alături de fiecare produs câte o etichetă conținând denumirea firmei și numele persoanei care a realizat produsul respective.

Taxa de participare:
Standard- 150 lei fara TVA, include:
- participarea la concurs cu un singur produs,
- loc de expunere pentru o masa de maxim 1.5 mp in zona de expunere horeca.
- roll-up in zona de expunere
- afise si flyere de promovare la locul de expunere
Nota: expozantii pot prezenta mai multe produse, insa doar unul singur participa la concurs.

Extins pentru mai multe produse participante la concurs: - 90 lei fara TVA/ produs, incepand cu al doilea produs.

Pâinea Anului

La această categorie concurenţii vor avea sarcina de a prezenta o pâine fabricată în proces industrial sau artizanal.

Fiecare expozant va putea inscrie in concurs unul sau mai multe produse , pentru fiecare produs concurentul va avea doua exemplare, unul pentru a fi degustat de către juriu, al doilea exemplar pentru a fi expus și prezentat publicului pe toată durata de desfășurare a expoziției Horeca Expo Oltenia.

Fiecare concurent va prezenta alături de produsul înscris în concurs o etichetă pe o foaie, conținând denumirea pâinii și ingredientele folosite.

Eticheta NU poate cuprinde denumiri, sigle, simboluri sau alte elemente grafice de identificare ale firmei producătoare sau ale autorului.

Criterii de jurizare: proprietăți (aspect, formă, miez, coajă, gust, aroma), creativitate

Câştigătorii vor primi:
- trofeul Painea Anului ( Locul I, II si III), ( locul I va purta denumirea de painea anului 2018)
- un vocher de calatorie in valoare de 300- locul I, respectiv 100 lei -locurile II si III.
- vor beneficia de o campanie de promovare din partea organizatorilor şi creşterea notorietăţii prin intermediul canalelor mass media.
-banner publicitar timp de 12 luni pe site-urile: www.horecaexpooltenia.ro si www.targdeturismoltenia.ro
- campanie de promovare pe facebook-ul targului;
- prezenta in emisiuni Tv si radio dedicate evenimentului.
- articol-interviu pe site-ul www.horecaexpooltenia.ro.

Trofeele vor fi inmanat de catre Chef Cezar Muntean.

După încheierea jurizării, toate produsele prezentate în concurs vor rămâne expuse pe toată perioada desfăşurării expoziţiei şi vor putea fi retrase doar după închiderea programului.

După premiere, concurenţii vor putea expune alături de fiecare produs câte o etichetă conținând denumirea firmei și numele persoanei care a realizat produsul respective.

Taxa de participare:
Standard- 150 lei fara TVA, include:
- participarea la concurs cu un singur produs,
- loc de expunere pentru o masa de maxim 1.5 mp in zona de expunere horeca.
- roll-up in zona de expunere
- afise si flyere de promovare la locul de expunere
Nota: expozantii pot prezenta mai multe produse, insa doar unul singur participa la concurs.

Extins pentru mai multe produse participante la concurs: - 90 lei fara TVA/ produs, incepand cu al doilea produs.

Cel mai bun Produse de Patiserie

La această categorie concurenţii vor avea sarcina de a prezenta un produs de. Produsul de patiserie se poate realiza din orice tip de aluat.

Fiecare expozant va putea inscrie in concurs unul sau mai multe produse , pentru fiecare produs concurentul va avea doua exemplare, unul pentru a fi degustat de către juriu, al doilea exemplar pentru a fi expus și prezentat publicului pe toată durata de desfășurare a expoziției Horeca Expo Oltenia.

Fiecare concurent va prezenta alături de produsul înscris în concurs o etichetă pe o foaie, conținând, denumirea produsului și ingredientele folosite.

Eticheta NU poate cuprinde denumiri, sigle, simboluri sau alte elemente grafice de identificare ale firmei producătoare sau ale autorului.

Criterii de jurizare: proprietăți (aspect, formă, miez, coajă, gust, aroma), creativitate.

Câştigătorii vor primi:
- trofeul Painea Anului ( Locul I, II si III), ( locul I va purta denumirea de painea anului 2018)
- un vocher de calatorie in valoare de 300- locul I, respectiv 100 lei -locurile II si III.
- vor beneficia de o campanie de promovare din partea organizatorilor şi creşterea notorietăţii prin intermediul canalelor mass media.
-banner publicitar timp de 12 luni pe site-urile: www.horecaexpooltenia.ro si www.targdeturismoltenia.ro
- campanie de promovare pe facebook-ul targului;
- prezenta in emisiuni Tv si radio dedicate evenimentului.
- articol-interviu pe site-ul www.horecaexpooltenia.ro.

Trofeele vor fi inmanat de catre Chef Cezar Muntean.

După încheierea jurizării, toate produsele prezentate în concurs vor rămâne expuse pe toată perioada desfăşurării expoziţiei şi vor putea fi retrase doar după închiderea programului.

După premiere, concurenţii vor putea expune alături de fiecare produs câte o etichetă conținând denumirea firmei și numele persoanei care a realizat produsul respective.

Taxa de participare:
Standard- 150 lei fara TVA, include:
- participarea la concurs cu un singur produs,
- loc de expunere pentru o masa de maxim 1.5 mp in zona de expunere horeca.
- roll-up in zona de expunere
- afise si flyere de promovare la locul de expunere
Nota: expozantii pot prezenta mai multe produse, insa doar unul singur participa la concurs.

Extins pentru mai multe produse participante la concurs: - 90 lei fara TVA/ produs, incepand cu al doilea produs.

Concursul HoReCa Expo Oltenia va fi jurizat de catre:
- Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania, o prezenta constanta la emisiunea Arena Bucatarilor.
- Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno
- Chef Cristian Dumitru.Horeca School