Stiri

TARGUL HORECA EXPO OLTENIA EDITIA III SE VA DESFASURA IN PERIOADA 8-10 MARTIE 2019

Facebook Cover_HORECA_Ed.2_2018 new

STIRI

9 BURSA DE MERIT

Horeca Expo Oltenia 2019 editia a III a

HoReCa EXPO OLTENIA- expozitie pentru sectoarele de Horeca, Panificatie si Cofetarie , va avea loc in perioada 8-10 martie 2019, in paralel cu editia a IV-a a Targului de Turism al Olteniei.

9 BURSA DE MERIT

HoReCa EXPO Oltenia – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncţional Craiova şi se va desfăşura în paralel cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi.

9 BURSA DE MERIT

HoReCa EXPO Oltenia ed. a II-a – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia se va desfasuara in perioada 9-11 martie la Craiova

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Craiova și se va desfășura în paralel cu ediția a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliul Județean Dolj ,Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti.

9 BURSA DE MERIT

HoReCa EXPO Oltenia 2018, în perioada 9-11 martie la Craiova

Evenimentul – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia – va avea loc la Centrul Multifuncțional Craiova și se va desfășura în paralel cu ediția a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliul Județean Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti.

9 BURSA DE MERIT

A doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, în martie, la Craiova

In perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifunctional Craiova se va desfasura cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua editie a TARGULUI DE TURISM AL OLTENIEI.

Horeca

HORECA EXPO OLTENIA - cel mai mare eveniment dedicat HoReCa din Oltenia

Craiova va găzdui în perioada 10 - 12 martie 2017 prima ediție a târgului HORECA EXPO OLTENIA, cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din regiunea Olteniei. Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncțional Craiova și se va desfășura în paralel cu ediția a II-a a Târgului de Turism al Olteniei.